Fjärrstyrd vibrator – Vi tipsar om de 3 bästa

Fjärrstyrd vibrator – Här är de 3 bästa – KöpKompassen

Vi är tillbaka med ett rykande färskt inlägg om en otroligt spännande produkt som ni verkligen behöver om ni vill hetta upp sexlivet lite – nämligen en fjärrstyrd vibrator! Oavsett om ni bor tillsammans eller om ni har ett distansförhållande, är det här en leksak som kan ta ert sexliv till helt nya höjder. I dagens inlägg tipsar vi om de tre bästa fjärrstyrda vibratorerna på marknaden!

Vad är en fjärrstyrd vibrator?

Som ni kanske hör på namnet är en fjärrstyrd vibrator en vibrator som kan styras med hjälp av en fjärrkontroll eller en app. Det finns såklart flera olika modeller av produkten, men den är i grund och botten till för att du ska kunna låta någon annan kontrollera din vibrator utan att själv behöva hålla i den eller vara nära dig.

Det vanligaste är att vibratorn (som antingen kan se ut som ett litet ägg, en platta, en dildo eller dylikt) placeras i trosorna, för att sedan kunna kontrolleras direkt via en fjärrkontroll eller en app i telefonen. Precis som en vanlig vibrator kommer denna vibratorn att stimulera klitoris (eller G-punkten, beroende på modell) så fort den som håller i fjärrkontrollen slår på den! Det kanske låter lite luddigt, men tänk dig att den fungerar som en TV och en fjärrkontroll och att den som håller i kontroller styr vibratorns varje rörelse och hastighet.

Vibrator med app för långdistansförhållanden

Du kan använda dig av en fjärrvibrator både som singel och som par, men det är såklart lite roligare om du har någon att använda din vibrator med. Många par i distansförhållanden använder sig av en fjärrstyrd vibrator för att kunna njuta av varandra även om de inte kan röra vid varandra på riktigt. Många av vibratorerna går att använda via appar och har därmed inte någon gräns vad gäller räckvidd – ett väldigt bra tips om du och din partner befinner er på olika platser, eller om ni har ett distansförhållande.

Förutom att de olika vibratorerna kan styras med hjälp av en app eller en fjärrkontroll, finns det såklart mängder av olika modeller att välja mellan. Vissa ser ut som vanliga bullet vibratorer, medan andra är formade som ägg, eller som en boomerang ungefär. Det kan vara bra att se över de olika modellerna och hur de fungerar och vilken teknik de använder, för att lättast hitta en modell som passar dig. Om du till exempel är ett fan av lufttrycksvibratorer, kanske en modell från Satisfyer kan vara rätt val för dig.

Det finns såklart även fjärrstyrda vibratorer för män att köpa, men de fungerar kanske inte lika bra som de för kvinnor. För män kan man ofta hitta analvibratorer, eller penisringar med vibration, som man styr med hjälp av en fjärrkontroll. 

Bäst i test – fjärrstyrd vibrator 

Vi kan ju inte tipsa er om sexleksaker utan att faktiskt ge er några tips på olika produkter att välja mellan, eller hur? Vi har tagit fram tre produkter som vi tycker lite extra mycket om, som du kan läsa mer om här nedan.

LOVENSE Lush 3 Wearable Bullet Vibrator

Först ut på listan har vi den klassiska parvibratorn från LOVENSE i form av en bullet vibrator! Det här är en otroligt bra produkt för dig som vill kunna ge din partner stimulans oavsett var du befinner dig. Lush 3 har både en G-punkts- och en klitorisvibrator som du kan använda hemma, på jobbet, ute med kompisarna – ja, när som helst när du vill ha det lite extra härligt. Den styrs med hjälp av en app och den är otroligt diskret, men väldigt kraftfull.

Funktioner:

 • Appstyrd vibrator med enorm räckvidd
 • Tystgående med starka vibrationer
 • Håller upp till 5 timmar med en laddning
 • Håller sig på plats utan problem
 • Kompatibel med iWatch & kan synkas med musik
 • Laddas med magnet
 

Satisfyer Curvy 3+

För dig som gillar Satisfyer och deras lufttrycksvibratorer kan den här produkten vara något att testa! Det här är en appstyrd vibrator som bjuder in till sköna stunder tack vare det kombinerade lufttrycket och vibrationerna. Det positiva med den här modellen är att du kan använda den själv också, både med knappar och app. Den passar alltså lika bra för singlar, som för par.

Funktioner:

 • Simulerar både lufttryck och klassiska vibrationer
 • Appstyrd via Bluetooth
 • Långdistans
 • Mängder av hastigheter och vibrationsmönster
 • Intensiv stimulering tack vare det lilla munstycket
 

Luxury Pleasure Kit 

Vi kan inte tipsa om fjärrstyrda vibratorer utan att nämna det här fantastiska kitet där du verkligen får allt du behöver och lite till! Det här är ett otroligt prisvärt kit som innehåller en rabbitvibrator, en vibrerande penisring OCH en parvibrator som styrs via en fjärrkontroll. Den fjärrstyrda vibratorn är perfekt att använda när ni är ute på stan tillsammans, eller under samlag. Det här är verkligen ett kit för dig som vill ha allt i ett och samma paket – till ett otroligt lågt pris.

Funktioner:

 • Ett prisvärd och lyxigt kit för par
 • Fjärrstyrd vibrator med dubbla vibratorer
 • Penisring med 10 vibrationsmönster
 • Kraftfull rabbitvibrator
 • Uppladdningsbart och enkelt att använda
 • Mjukt och lent silikon


Vilken fjärrstyrd vibrator är bäst?

Beroende på dina preferenser finns det såklart för- och nackdelar med alla produkter, och du ska såklart välja den som tilltalar dig mest. Men vi måste verkligen slå ett slag för den sistnämnde – The Luxury Pleasure Kit, på grund av dess otroliga pris och alla fantastiska tillbehör. Det är ett kit som är anpassat lite mer för par som ses oftare, och har inte samma förmåga att styras via en app som de andra har. Det är dock ett kit som ger er allt ni behöver för ett hett sexliv, och ni kommer inte att bli besvikna. Här får dessutom både mannen och kvinnan egna leksaker som de kan använda ensamma eller tillsammans när ni inte träffas!

Om du däremot lever i ett distansförhållande rekommenderar vi såklart att du köper en fjärrstyrd vibrator som är appstyrd, då dessa ger dig större möjligheter att styra vibratorn även från olika städer. 

Rabattkod på sexleksaker

Så där har ni det! Våra tre bästa tips på fjärrstyrda vibratorer för par (eller dig som är singel och vill ha lite kul med dina one night stands!). Vi hoppas att ni hittat något som vi finner intressant, och att ni redan nu kanske lägger er beställning. Som alltid vill vi också påminna er om att installera vår Browser Extension så att ni alltid kan hålla er uppdaterade kring ajtuellar rabattkoder och erbjudanden från era favorithemsidor för sexleksaer – och andra produkter!

Berätta gärna för oss i kommentarerna om ni har provat någon av produkterna ovan, eller om ni har några andra tips på heta leksaker som våra läsare bör testa! Vi vill gärna höra mer om vad ni rekommenderar. Och om du vill läsa mer om vilka sexleksaker vi rekommenderar så kan vi även tipsa om bloggen Womanizer – lufttrycksvibrator bäst i test samt Bästa analpluggen för ökad njutning – Tips & råd.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar