Frilans copy – Tips på 3 frilans content writers för bra content

Frilans copy – Vi tipsar om 3 frilans content writer för bra content

Gigarbete är en term som funnits länge, och som kanske främst använts i USA. Begreppet innebär kortfattat att man utför enstaka arbeten, så kallade “gigs”, till ett fast pris. En plattform som stått i fokus under många år inom gigvärlden är Fiverr. Fiverr är en plattform där frilansare kan erbjuda sina tjänster till privatpersoner och företag som är i behov av dem. På Fiverr erbjuds ofta tjänster inom design, ekonomi, SEO, eller copywriter! Frilans copy- eller content writers finns det gott om på Fiverr. Vi har sammanställt en liten guide för hur du hittar rätt, som såklart också inkluderar våra tips på skickliga frilans copywriters som är aktiva just nu.

Hur hittar man en bra frilans copywriter på Fiverr?

När du ska hitta en frilansare på Fiverr bör du tänkte på ett par olika saker, bland annat

  • Säljarnivå (level 1, level 2 etc.)
  • Antal goda omdömen
  • Antal försäljningar
  • Beskrivning och kompetenser.

Allt detta hittar du i säljarens biografi och profil. Om du letar efter en frilans content writer kan du testa att söka på “Swedish content writer” och gå igenom de profiler och gig som matchar sökordet! I många fall kan Fiverr dessutom rekommendera säljare, då ser du en banderoll över giget eller profilen där det står “Fiverr’s Choice”. Dessa säljare har ofta goda omdömen och ett gott rykte på Fiverr. Men stirra dig inte alltför blint! Många gånger kan du hitta riktigt skickliga säljare med bra priser och enorm kompetens som inte alls har många sälj. Det kan bero på att de är nya på Fiverr, eller att de inte har varit aktiva på ett tag. Ett bra tips är att skicka ett meddelande och be om att få se tidigare arbeten, för att avgöra om säljaren passar för just dina ändamål.

Frilans copy- och content writers – våra 3 tips

Det finns många olika profiler på Fiverr som erbjuder copywriting för såväl bloggar, som artiklar, SEO eller specifikt innehåll för sociala medier. Säljare taggar ofta sina tjänster för att det ska vara enklare för dig att hitta rätt. Vi har valt ut ett antal olika frilans copy- och content writers från Fiverr som vi verkligen kan rekommendera.

Det här är en frilansare på Fiverr med många goda omdömen, som dessutom markerats som Fiverr’s Choice! Här erbjuds texter av olika slag, för olika ändamål. Anledningen till att den här profilen får vår rekommendation är främst på grund av de många goda omdömen som kunder lämnat.

Här har vi en säljare som inte varit aktiv så länge, men som trots det har många goda omdömen på sina tjänster. Just denna tjänst är ny hos säljaren, och erbjuder högkvalitativt SEO optimerat content för produkter, tjänster, recensioner, m.m. Detta är med andra ord perfekt för dig som behöver hjälp med att skapa innehåll till din webbplats.

Sist men inte minst har vi en profil från Fiverr som erbjuder frilans copy, och som dessutom ger kunderna oändligt många revisioner (det vill säga, han gör om texten till dess att kunden är nöjd). Även denna säljare har många goda recensioner, och erbjuder även väldigt budgetvänliga priser. Säljaren har dessutom en “Level 2” markering, vilket innebär att han uppfyllt Fiverrs krav på vinst och goda omdömen för att ranka upp högre.

Testa Fiverr Sverige redan idag för att hitta frilans copy- och content writers

Fiverr är ett bra alternativ för att hitta skickliga frilansare inom olika positioner! Det är dessutom ett bra sätt att hitta personer som du kan inleda längre samarbeten med. Testa olika profiler, skapa en egen bild av säljaren och inled ett samarbete med den som gör bäst ifrån sig enligt dig. På så vis kan du enkelt få hjälp med dina textbehov, och slippa leta efter konsulter eller företag att anställa – speciellt om du bara behöver hjälp några enstaka gånger. Är du intresserad av fler frilans tjänster så kan vi tipsa om vår blogg Utvecklare frilans – Tips på 3 frilansande programmerare för ditt företag.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar