Hallon student – mobilabonnemanget för dig som student!

Hallon student - Bästa mobilabonnemanget för studenter – KöpKompassen

Är du student? Vad roligt! Att studera är något av det bästa som finns, och speciellt när man studerar för sitt drömyrke, eller går kurser som man bara tycker är riktigt roliga. Det finns så mycket bra att säga om studentlivet. Man får gå på roliga fester, lära sig nya saker, lära känna vänner för livet och ha några riktigt fantastiska år, som sedan slutar med att du kan ansöka om jobbet som du så länge drömt om. Men det finns en sak som inte är lika roligt när man är student – ekonomin.

Många studenter vittnar om att de har svårt att få ekonomin att gå runt. Bidraget från CSN räcker kanske till hyra, el och andra avgifter, men hur ska man ha råd att köpa mat, betala för nöjen och få pengar över för till exempel streamingtjänster och mobilabonnemang? Det är tufft att leva som student, men det finns mängder av smart spartips som kan hjälpa dig att få en bättre ekonomi. Ett av våra bästa tips är att minska kostnaderna för din mobil genom ett schysst mobilabonnemang för studenter – från till exempel Hallon!

Hallon student abonnemang – när du vill komma undan billigt

Det finns många olika mobilabonnemang idag, från otroligt många leverantörer och i många olika prisklasser. En leverantör som verkligen står ut i mängden för just studenter är dock Hallon! Hallon erbjuder billiga mobilabonnemang och riktar sig främst till studenter, seniorer och företag som vill komma undan med billigare abonnemang.

Men är Hallon så billigt egentligen? Svaret på den frågan är ja. Om man jämför Hallons största mobilabonnemang med andra leverantörer kan men direkt se att Hallon är otroligt mycket billigare. Spana in den här jämförelsen:

Hallon mobilabonnemang

 • Hallon 100 G: Det största abonnemanget från Hallon är deras 100 GB abonnemang – perfekt för dig som surfar mycket och behöver lite extra varje månad.
 • Pris: 349 kr/månad
 • Innehåller:
  • 9 kr/månad den första månaden
  • 100 GB data (spara den som blir över till nästa månad)
  • Fria samtal och sms
  • Gratis SIM-kort
  • 30 GB surf i EU/EES
  • Ingen bindningstid
Spara mer på din mobilabonnemang. Beställ ett enklare och billigare abonnemang från Hallon idag!Teckna abonnemang här


Telia mobilabonnemang

 • Telia 100 GB: Telias största abonnemang innehåller också 100 GB i månaden och har flera fördelar, men jämfört med Hallon är det otroligt mycket dyrare.
 • Pris: 739 kr/månad (startavgift 250 kr).
 • Innehåller:
  • 100 GB data (spara den som blir över till nästa månad).
  • Fria samtal och sms.
  • Fri surf på sociala medier.
  • Roaming i Europa.

Förstår ni vad vi menar med att Hallon erbjuder bra priser?

Hallon student

Förutom att Hallon erbjuder otroligt billiga och bra abonnemang är de även en favorit hos studenter då de ofta har otroligt bra erbjudanden på sin hemsida. Just nu kan du till exempel dubbla surfen som student, och få dubbelt av det du betalar för utan extra kostnad. Det innebär att 100 GB surf för 349 kr per månad, blir 200 GB surf! Hur bra är inte det?

Få mer och betala mindre när du som student tecknar ett mobilabonnemang från Hallon!Teckna studentabonnemang här

Vi förespråkar alltid billiga alternativ och vi älskar alla enkla sätt som gör att man kan spara pengar i vardagen. Mobilabonnemang kan vara otroligt dyra, och det är få som har råd att betala 500 kr eller mer per månad för sin mobil. Med Hallon kommer du undan till halva priset (om inte mer!) och kan spara undan några kronor varje månad istället.

Andra abonnemang från Hallon

Förutom att Hallon erbjuder otroliga erbjudanden för studenter, är de även en favorit bland seniorer och, ja, övriga människor i allmänhet. Hallon erbjuder dessutom bredband, mobiler och routers till ett bra pris. Du kan hitta allt detta på deras hemsida, där du även kan se aktuella priser.

 Hallon mobilabonnemang finns för alla, och oavsett vem du är eller vad du behöver kan du hitta ett bra erbjudande från Hallon. Vi rekommenderar dig att hålla koll på deras hemsida för att se över aktuella erbjudanden och kampanjer. Jämför ditt nuvarande mobilabonnemang med ett från Hallon, och se över hur mycket pengar du kan spara.

Ta del av Hallon student erbjudande

Om du är intresserad av att läsa mer om Hallon ska du besöka deras hemsida och spana in deras olika mobilabonnemang för privatpersoner och företag redan idag. Om du laddar ned vår Browser Extension kan du dessutom alltid få en notis kring aktuella rabattkoder och erbjudanden som Hallon erbjuder.

Är det någon av er, våra kära läsare, som använder sig av Hallon som leverantör idag? Berätta gärna för oss i kommentarerna. Och om du vill läsa fler recensioner av olika mobiloperatörer så kan vi tipsa om vår blogg Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang.

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar