Hallon student VS Vimla student – vilket mobilabonnemang ska jag välja?

Hallon student VS Vimla student - Välj rätt operatör med våra tips!

Det är inte enkelt att leva som student i dagens samhälle. I takt med att mat- och elpriserna stiger blir det allt tuffare att klara sig hela månaden på bara CSN. Många studenter måste jobba utöver sina studier för att ha råd att leva – och till och med då kan det vara svårt att få det att gå runt. För att underlätta sin ekonomiska situation som student kan det därför vara bra att se över de utgifter man har, och försöka hitta billigare alternativ. I dagens inlägg kommer vi att jämföra studentabonnemang från Vimla och Hallon, och tipsa er studenter om schyssta erbjudanden som kan spara in några kronor varje månad.

Vad innebär det att ha ett studentabonnemang?

Många leverantörer av mobilabonnemang erbjuder billigare abonnemang för studenter och seniorer, då dessa två samhällsgrupper rent statistiskt har minst pengar att klara sig på varje månad. Ofta kan ett studentabonnemang ge dig exakt samma sak som ett vanligt abonnemang, det är bara billigare och går att använda under hela tiden du är student. Du kan dessutom teckna studentabonnemang på internet, el och mängder av andra saker!

Vimla och Hallon är två leverantörer som är kända för att erbjuda riktigt bra studentabonnemang. Låt oss titta lite närmare på vad

 • Vimla student

Hos Vimla finns det olika erbjudanden för studenter beroende på årstid och säsong. De erbjuder alltid billigare priser för studenter, och har ofta kampanjer som låter dig betala halva priset under 1–3 månader när du tecknar abonnemang som student. På deras hemsida hittar du fem olika abonnemang för studenter, som varierar mellan 8 GB–75 GB surf per månad. 

Vimlas populäraste studentabonnemang ger dig 18 GB surf för 80 kr per månad under de första fyra månaderna, sedan kostar det 160 kr per månad. Ett väldigt bra pris för studenter, eller vad säger ni?

Vimla student erbjuder:

  • Fria samtal och SMS
  • Ingen bindningstid
  • Spara månadens oförbrukade surf till kommande månad
  • Möjligheten att spara ditt nuvarande telefonnummer

Förutom detta har Vimla (enligt deras hemsida) Sveriges nöjdaste kunder!Vill du läsa mer om Vimla och deras olika studentabonnemang? Klicka här för att komma till deras hemsida!  

 
 • Hallon student

Hallon är ytterligare en leverantör som erbjuder studentabonnemang. De marknadsför sig själva som en schysstare operatör, och de är kända för sina låga priser och bra erbjudanden. Hallon har precis som Vimla olika erbjudanden under årets gång, men i regel erbjuder de studentabonnemang till riktigt bra priser. Hos Hallon kan du välja mellan fem olika studentabonnemang som varierar mellan 8 GB–200 GB surf per månad. De erbjuder alltså högre volymer av surf än Vimla abonnemang.

Hallons motsvarighet till Vimlas 18 GB abonnemang är deras studentabonnemang på 16 GB, som kostar 39 kr per månad de första tre månader, och sedan 149 kr per månad.

Hallon student erbjuder:

  • Fria samtal och SMS
  • Ingen bindningstid
  • Spara månadens oförbrukade surf till kommande månad
  • Möjligheten att spara ditt nuvarande telefonnummer
  • Extra användare
  • eSIM

Läs mer om Hallon och deras olika studentabonnemang på deras webbsida.


Vårt tips – Hallon student a
bonnemang

Som du kanske märker finns det många likheter mellan de två operatörerna. Vilken du ska välja kan därför bero på hur mycket du surfar! Vimla har i och för sig ett erbjudande som dubblar din surf just nu, vilket innebär att du får 200 GB om du väljer 100 GB abonnemanget. Hallon däremot, har alltid ett studentabonnemang på 200 GB – vilket innebär att vi måste slå ett extra slag för dem!

Om du är student och vill spara in några kronor varje månad kan vi rekommendera att se över vilka tjänster du har idag som erbjuder studentabonnemang. Elbolag, mobilabonnemang, internet – du kan alltid hitta något som är billigare. Kom ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev och ladda ned vår browser extension för att aldrig missa ett aktuellt erbjudande på någon av dina favorithemsidor!

Vill du ha mer läsning? Kolla då in vår blogg Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget för att få reda på mer.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar