Mugghållare barnvagn – Barnvagnstillbehöret du inte visste att du behövde

Mugghållare barnvagn - 3 tips på mugghållare

Mugghållare barnvagn – Barnvagnstillbehöret du inte visste att du behövde

Mugghållare barnvagn - 3 tips på mugghållare

Mugghållare barnvagn – Barnvagnstillbehöret du inte visste att du behövde

Mugghållare barnvagn - 3 tips på mugghållare

Finns det något bättre än att svalka sig med en iskall dryck på promenaden en varm sommardag? Eller varför inte värma händerna med en rykande het kopp kaffe på en kall vinterdag? Oavsett årstid, kan vi nog alla komma överens om att det är trevligt att dricka något när man är ute och går. Går man dessutom med en barnvagn och svettas lite extra mycket, kan den där drycken vara ännu mer uppskattad. Men att bära med sig drycker när man dessutom ska köra runt på en barnvagn kan vara krångligt. Så hur löser man det? Med en mugghållare för barnvagn såklart! Mugghållare är perfekta tillbehör till barnvagn. Det gör det enkelt för dig som förälder att ta med något att dricka på promenaden, och de kan dessutom användas till nappflaskor eller juicer till ditt barn! Vi har letat runt på nätet efter de bästa mugghållarna till barnvagn och här nedan kan du läsa mer om dem, samt vår rekommendation.

Mugghållare barnvagn – vad behöver man?

En mugghållare till barnvagn är egentligen en ganska enkel sak att införskaffa, och den behöver såklart inte se ut eller fungera på ett visst sätt. Det viktigaste är såklart att den gör sitt jobb – hålla i din dryck åt dig. Det finns dock flera olika typer av mugghållare där ute. Dels vanliga, enkla mugghållare som du fäster på barnvagnen, dels mer avancerade modeller. Vi har tre tips på mugghållare i olika prisklasser och med olika funktioner!

 • CarloBaby Mugg- och flaskhållare: Först ut har vi CarloBaby och deras mugghållare. Det är en budgetmodell som håller i en burk eller flaska åt dig, som du enkelt fäster på barnvagnen. Den har en töjbar gummirem som passar för alla barnvagnar, och den är riktigt enkel att sätta på och ta av. Helt klart ett bra val för dig som bara vill ha en mugghållare, och inte massa andra funktioner.
  • Funktioner:
   • Enkel mugghållare
   • Töjbar gummirem
   • Enkel att ta loss och sätta fast
 • Britax Römer Mugghållare: Den här mugghållaren från Britax Römer erbjuder ytterligare en praktisk funktion (utöver att hålla i din dryck) – den här även förvaring! Det här är en perfekt produkt för dig som vill kunna ta med dig två drycker, en till dig och en till ditt barn, eller kanske en varsin för dig och din partner? Den håller drycker varma eller kalla med hjälp av isolering, och den har dessutom gott om förvaring. Det negativa med denna produkt är att den är designad för Britax Römers barnvagnar, och är alltså inte universell.
  • Funktioner:
   • Två mugghållare med isolering som håller drycker kalla eller varma
   • Stort huvudfack för förvaring
   • Ytterfickor för ytterligare förvaring
 • Tinkafu Mugghållare: Det här är ytterligare en produkt med dubbla mugghållare! Denna modell erbjduer två stora mugghållare som lätt rymmer såväl flaskor, som burkar eller termosar. Den har dessutom en stor ficka i mitten för förvaring. Produkten är tillverkad i ett slitstarkt material och den kan användas för de flesta barnvagnarna där handtaget är mellan 45–55 cm. Remmarna är justerbara och utrustade med kardborrband, vilket gör att den är lätt att fästa och ta loss.
  • Funktioner:
   • Två mugghållare i slitstarkt material
   • Stor ficka i mitten för förvaring
   • Vattenavvisande beläggning
   • Justerbara remmar som passar de flesta barnvagnar

Vår rekommendation – Tinkafu mugghållare för barnvagn

Så – vilken av dessa tre produkter skulle vi rekommendera? Alla föräldrar vet om att extra förvaring bara är en positiv sak när man är ute på promenad. Därför väljer vi att slå ett slag för mugghållaren från Tinkafu! Tinkafus mugghållare ger dig två mugghållare, förvaring, den är justerbar och passar alla barnvagnar och bäst av allt – den är budgetvänlig. Vi hoppas att ni fått lite inspiration av det här inlägget och att ni väljer att span in produkterna vi länkade! 

Som vanligt påminner vi även om att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa ett bra erbjudande. Vill du läsa mer och om något helt annat ämne så kan vi tipsa om vår blogg Kaffekapslar direkt i brevlådan med en kaffeprenumeration eller Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll