Poolskydd rund pool – Vi ger råd och tipsar om våra 3 favoriter

Poolskydd rund pool – Vi ger råd och tipsar om våra 3 favoriter

Sommaren börjar närma sig med stora steg, vilket för många innebär att se över sin trädgård för att skapa en optimal sommarmiljö. Ett sätt att verkligen maximera utomhusmiljön där hemma är genom att installera en pool! Det finns flera olika typer av pooler, och ett populärt alternativ är den runda poolen som man kan montera upp och ned beroende på säsong. För dig som planerar att köpa en rund pool, eller för dig som kanske redan har en pool, är det viktigt att tänka på skötseln av poolen. En pool kan trots allt kräva en del underhåll, men du sparar in på mycket jobb genom att köpa ett poolskydd. 

Poolskydd för rund pool – varför behövs det?

Ett poolskydd är precis vad det låter som – ett skydd som man täcker poolen med när man inte använder den. Det finns många fördelar med att köpa ett poolskydd. Det skyddar dels poolen från skräp, såsom löv och pinnar. Det skyddar dessutom vattnet och dess temperatur och låter inte värmen ta sig ut ur poolen.

Ett poolskydd är dessutom bra för dig som har djur eller barn, då det hindrar dem från att ta sig ned i poolen när du inte är närvarande. Med andra ord finns det bara fördelar med att införskaffa ett bra poolskydd!

Vad ska man tänka på när man köper ett poolskydd?

När du ska beställa ett poolskydd för rund pool finns det ett par saker som kan vara bra att ha i åtanke. Du vill framförallt att poolskyddet ska vara av god kvalitet, sitta bra och såklart vara prisvärd. Det finns dessutom poolskydd för rund pool i olika storlekar, så se till att alltid dubbelkolla måtten innan du lägger en beställning.

Poolskydd rund pool – våra rekommendationer

Här nedan kan du läsa lite mer om olika poolskydd för runda pooler som vi rekommenderar. Vi har såklart länkat till alla produkter så att du lätt kan kika närmre på de som du är intresserad av.

Bestway Poolöverdrag Flowclear


Det här poolskyddet är tillverkat av PVC och har dräneringshål, som förhindrar att vattnet samlas på toppen av det. Det har dessutom en snygg färg och bidrar till en stilren utemiljö! Poolskyddet hindrar skräp från att komma ned i poolen, och motverkar dessutom uppkomsten av alger i poolen. Det är enkelt att installera, hållbart och har praktiska rep som används för att fästa det samt dra åt det ordentligt. Överlag är det här en riktigt bra produkt som dessutom passar för många olika typer av pooler. Det finns även att beställa i två storlekar!

 

VidaXL Poolskydd

Det här poolskyddet från VidaXL är perfekt för dig som vill förlänga badsäsongen! Det placeras direkt ovanpå vattenytan och bidrar till att höja temperaturen i poolen. Poolskyddet är soldrivet, vilket innebär att solen påverkar vattnets temperatur. Det är dessutom slitstarkt, och skyddar vattnet mot skräp samt avdunstning. Du kan beställa poolskyddet i svart eller blå färg! 

 

Intex Poolskydd

Sist men inte minst har vi det här “klassiska” poolskyddet från Intex! Det är tillverkat i polyeten, skyddar poolen från skräp, håller vattnet varmt och kommer dessutom i en liten transportväska som gör att det är enkelt att förvara när det inte används. Det passar många olika pooler och har en diameter på 470 cm, och det är såklart enkelt att fästa och ta av.

 

Beställ poolskydd med rabattkod

Om du har en rund pool, eller funderar på att köpa en, ska du definitivt spana in dessa poolskydd! Det är ett ekonomiskt och smart sätt att underhålla poolen, samtidigt som du håller vattnet varmt och rent, och minskar avdunstning och algbildning. 

Kom ihåg att aktivera vår browser extension för att aldrig missa en aktuell rabattkod hos någon av dina favoritbutiker! Du kan dessutom prenumerera på vårt nyhetsbrev för månadsvis uppdateringar kring schyssta erbjudanden på nätet.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar