Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Recension & omdöme av Vimla mobilabonnemang 

Något som vi tycker mycket om är såklart tjänster, abonnemang och produkter till riktigt bra priser. Vi tycker att alla borde ha möjlighet att välja det billigaste alternativet, oavsett om det handlar om mat, streamingtjänster eller som i det här fallet – mobilabonnemang. Vi har tidigare tipsat er om schyssta leverantörer av mobilabonnemang, och i dagens inlägg har vi ytterligare ett fantastiskt tips – nämligen Vimla!

Vimla mobilabonnemang: något som passar alla

Vimla är en leverantör av mobilabonnemang som satsar hårt på att erbjuda billiga och effektiva lösningar för alla. De har abonnemang som är specifikt framtagna för bland annat studenter, seniorer och företag, men alla kan såklart använda sig av Vimla för att ta del av deras billiga abonnemang.

Förutom att erbjuda billiga mobilabonnemang kan du även köpa mobiler i andra hand hos Vimla till riktigt bra priser. De säljer vidare mobiltelefoner till låga priser som är i bra skick, så att du slipper betala fullpris för en ny telefon – hur bra är inte det? 

Vimla erbjuder olika abonnemang för olika människors behov. De har allt från små abonnemang med 3 GB surf per månad, till stora abonnemang där 100 GB surf ingår. Du kan alltid spara surfen som blir över, du har aldrig någon bindningstid och du har såklart alltid fria sms och fria samtal oavsett vilket abonnemang du väljer. Några av de populäraste abonnemangen är

  • 6 GB – 130 kr per månad (13 kr per månad de första 3 månaderna!) 
  • 50 GB – 300 kr per månad (30 kr per månad de första 3 månaderna!) 
  • 100 GB – 350 kr per månad (35 kr per månad de första 3 månaderna!) 

Om man jämför dessa priser med många av de större konkurrenterna kan man se att Vimla erbjuder nästan 50% billigare abonnemang – trots att samma saker ingår här som hos andra leverantörer.

Kan man använda Vimla utomlands?

Vimla erbjuder fria samtal och sms i hela EU, samt fri roaming inom EU med upp till 22 GB data per månad. Det innebär att du inte behöver oroa dig för avgifter när du reser inom EU med Vimla. Du kan dock inte ringa och smsa gratis med Vimla utomlands om du är utanför EU, något som är bra att tänka på om du planerar en resa till exempelvis USA eller något annat land utanför EU.

Vimla Student & Vimla Senior

Vimla erbjuder otroligt bra priser och erbjudanden för dig som är student och senior. De vet om att man kanske inte alltid har den bästa ekonomin som student och senior, och därför erbjuder de abonnemang med upp till 90 % rabatt för er – så att ni kan njuta av gratis samtal, sms och mängder av surf till riktigt låga kostnader.

Ett abonnemang med 75 GB surf, fria samtal och sms kostar till exempel bara 280 kr per månad som student och senior, med en kostnad på endast 28 kr de första tre månaderna. Hur bra är inte det? Samma låga priser gäller för dig som är under 18 år, förutsatt att dina föräldrar eller vårdnadshavare tecknar abonnemanget åt dig.


Vimla företag 

Som det ser ut idag erbjuder Vimla inte några specifika abonnemang för företag, men det finns såklart en lösning även här. Om du beställer ett abonnemang från Vimla som företagare (kanske om du driver enskild firma, eller om du bara är ett par personer som arbetar inom företaget) kan du såklart registrera dina företagsuppgifter hos Vimla och få fakturan med moms skickad till dig varje månad. På så vis kan du lägga in fakturan i din bokföring och ändå använda Vimla inom ditt företag!


Vimla omdöme

Så, med det sagt – vad är vårt faktiska omdöme av Vimla?

Som vi nämnde tidigare är vi alltid förespråkare för billigare alternativ till tjänster, abonnemang och produkter. Ett mobilabonnemang behöver inte kosta skjortan, och Vimla är ett bra exempel på en leverantör som erbjuder schyssta priser trots att de använder sig av samma mobilnät som bland annat Telenor. Vi tycker att Vimla är helt fantastiska, och vi rekommenderar er verkligen att spana in deras abonnemang om ni är på jakt efter ett billigt mobilabonnemang. De har allt ni behöver, de har bra täckning, deras abonnemang fungerar inom EU och de erbjuder otroligt priser för studenter, barn och seniorer. Så varför inte testa?

Vill du testa Vimla? Byt till ett billigare och bättre mobilabonnemang idag!Läs mer & teckna abonnemang →

Kom ihåg att vi håller koll på och listar de bästa erbjudandena och rabattkoderna från hundratals butiker online. Vimla är inget undantag, du hittar därför alla aktiva erbjudanden och kampanjer från Vimla här. Och om du vill läsa fler recensioner av olika mobiloperatörer så kan vi tipsa om vår blogg Hallon student – mobilabonnemanget för dig som student.

 

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll