Utvecklare frilans – Tips på 3 frilansande programmerare för ditt företag

Utvecklare frilans – Vi tipsar dig om 3 frilansande programmerare

Webbutvecklare är en yrkeskategori som tillhör en ständigt växande bransch. I och med att allt fler företag startas, behöver dessutom allt fler webbplatser byggas upp. Även existerande webbplatser behöver göras om, säkras upp, designas om och förvaltas. Allt detta och lite till är arbetsområden som man kan göra som webbutvecklare, både anställd och utvecklare frilans.

En webbutvecklare sysslar ofta med saker såsom webbdesign, kodning, datasäkerhet och drift. De gör allt från att skapa en webbplats, till att sköta säkerheten och hålla den i god form hela tiden. Webbutvecklare är med andra ord viktiga delar av den digitala världen – men hur hittar man dem?

Utvecklare frilans på Fiverr

Om du är i behov av hjälp när det kommer till webbutveckling kan du såklart anlita en webbyrå, eller anställa en webbutvecklare. Men du kan även anlita en frilans utvecklare, speciellt om det handlar om enstaka uppdrag eller kortare samarbeten. Fiverr är en bra plats att hitta frilans utvecklare på, samt andra frilansare inom olika yrkeskategorier. Här finns allt från skickliga kodare, till designers och SEO-experter. Det finns i princip bara fördelar med att välja en frilans utvecklare från Fiverr för dig som behöver snabb hjälp av en skicklig frilansare!

Hur hittar man en bra frilans utvecklare på Fiverr?

Om du är på jakt efter en webbutvecklare, eller annan frilansare på Fiverr, kan du egentligen bara mata in ett sökord på plattformen och välja fritt. Några saker som kan vara bra att leta efter är säljare med

  • Hög säljnivå
  • Goda omdömen
  • Många sälj.

Det finns såklart även säljare med få sälj, som saknar omdömen eller dylikt, men som ändå är skickliga. Testa dig fram och var inte rätt för att skicka meddelanden till säljare, be om arbetsprover eller ställa frågor kring deras erfarenhet.

Frilans utvecklare på Fiverr – våra rekommendationer

Vi har använt oss av Fiverr till flera olika saker, och har bra koll på hur man hittar skickliga säljare. Därför kommer vi här nedan att dela med oss av tre frilans utvecklare som är värda att kika lite extra på, om du söker efter digital hjälp.

Först ut har vi en svensk frilansare som jobbar med att skapa och utveckla responsiva hemsidor i WordPress. Just WordPress är en bra merit, då det är en av världens största plattformar för att skapa just webbplatser. Den här säljaren har minst 17 färdiga sälj, endast höga omdömen och dessutom bra priser. På bilden kan man dessutom se arbetsprover – något som verkligen talar för att personen är seriös och skicklig.

Den här säljaren är egentligen ett team av två utvecklare som tillsammans skapar responsiva webbplatser. De arbetar med WordPress och Shopify, vilket innebär att de har bra koll på e-handel. Även här ser vi goda omdömen och åtminstone 9 färdiga sälj, vilket tyder på att de har god erfarenhet. De erbjuder dessutom otroligt låga priser, vilket kan vara bra för dig med ett mindre företag eller verksamhet som vill utveckla en webbplats snabbt och billigt.

Sist men inte minst har vi en frilans utvecklare från Bangladesh med otroligt bra omdömen och många sälj! Här ser vi en Level 2 säljare, vilket innebär att han varit aktiv länge och haft en kontinuerligt bra säljkurva på Fiverr. Om du behöver anlita en frilans utvecklare kan det vara klokt att spana utanför Sverige, då det finns många otroligt skickliga säljare på Fiverr från andra länder. Du kan köpa och sälja tjänster över hela världen via Fiverr, så känn dig inte begränsad till att bara köpa och sälja i Sverige.

Testa Fiverr – anlita frilans utvecklare

Fiverr är en bra plattform som kan användas för köp och sälj inom olika yrkesområden. Det kan vara en bra idé att hålla utkik på plattformen efter skickliga säljare och samarbetspartners, speciellt för dig som behöver mindre jobb gjorda eller en snabb affär! Vi hoppas att den här artikeln gett dig lite inspiration och nya idéer för hur man hittar skicklig hjälp på nätet! Håll utkik här på bloggen för fler tips kring den digitala världen. Är du intresserad av fler frilans tjänster så kan vi tipsa om vår blogg Frilans copy – Tips på 3 frilans content writers för bra content.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar