Bäddmadrass 160×200 – tips på bäddmadrasser från Emma Madrass

Bäddmadrass 160x200 - Vårt bästa tips på bäddmadrass

Har du en bäddmadrass i din säng? Om inte, så kanske du borde skaffa en – det finns nämligen mängder av fördelar med att göra det! Många tror att en bäddmadrass enbart är till för att få sängen att se lite snyggare ut, eller att skydda den faktiska madrassen mot smuts. Så är inte fallet! Man kan visserligen använda en bäddmadrass som ett madrasskydd, men det kommer såklart inte att fungera lika bra som exempelvis ett vattentätt madrasskydd. Så varför använder man då bäddmadrass och vilken bäddmadrass ska man välja? Vi tipsar om vår favorit av en bäddmadrass 160×200 från Emma och ger dig en rabattkod längst ner på sidan!

Vad är en bäddmadrass?

En bäddmadrass är som en extra madrass, som du placerar ovanpå din vanliga madrass. Den är omkring 5 cm tjock och finns i olika modeller, med olika funktioner. Till skillnad från ett madrasskydd är en bäddmadrass istället ett komplement till din vanliga madrass, som kan öka din sömnkvalitet och skapa ett skönare liggunderlag för dig.

Varför ska man använda bäddmadrass?

Det finns många anledningar till att använda en bäddmadrass. Om du till exempel köpte din nuvarande madrass när du vägde mer eller mindre, eller om din kropp förändrats på andra sätt, kanske madrassen inte längre stödjer din kropp som den gjorde från början. Istället för att köpa en ny madrass kan du i sådana fall köpa en bäddmadrass som komplement, som hjälper till att stötta kroppen igen och ge dig en bättre sömn. En bäddmadrass kan dessutom användas för dig som kanske bara behöver lite extra stöd, eller för dig som vill att din madrass får lite mer hårdhet.

Förutom att ge dig en bättre sömnkvalitet kan en bäddmadrass dessutom förlänga livet på din madrass. Den minskar slitage och skyddat trots allt din madrass mot skador eller smuts. Om du vill skydda din madrass ytterligare är det såklart bäst att använda ett madrasskydd ovanpå bäddmadrassen också.

Olika typer av bäddmadrasser

Bäddmadrasser kommer, precis som vanliga madrasser, i olika former, storlekar och hårdheter. Det finns bäddmadrasser som är mjukare, hårdare, tunnare och tjockare. Den bäddmadrass som du väljer ska såklart baseras på dina behov. Om du får ont i ryggen av din madrass kan en hårdare bäddmadrass hjälpa till att lösa problemet, medan en hård madrass kan förbättras av en mjukare bäddmadrass. Ni hänger med på vad vi menar!

Valet av bäddmadrass kan dessutom bero på vilken madrass som håller din kroppstemperatur bäst, och vilken som passar din säng bäst. Sömnkvalitet i all ära, men man vill ju trots allt gärna att ens säng ska se någorlunda bra ut – eller hur? Hos våra kompisar på Emma kan du köpa bäddmadrass i mängder av olika storlekar – från 80×200 – 200×0200 cm.  

Bäddmadrass 160×200 från Emma – Vilka är alternativen?

När vi ändå talar om bäddmadrasser från Emma… Låt oss presentera två alternativ för bäddmadrass160x200, som är den absolut populäraste storleken på sängar som finns. Bäddmadrasserna finns såklart även för alla andra storlekar, bara så att du vet. Just nu erbjuder Emma två olika bäddmadrasser, och du kan läsa mer om de båda här nedanför. 

  • Emma Flip Bäddmadrass 160×200

Emma Flip är en unik bäddmadrass som kan användas av alla, på grund av att den kan vändas beroende på vilken hårdhet du föredrar! Den ena sidan erbjuder ett mjukt och fjäderliknande material, medan den andra erbjuder optimalt stöd och en tämligen hårdare yta. Det här är den perfekta bäddmadrassen för alla då du kan vända och vrida baserat på humöret för dagen!

Har du svårt att bestämma dig? Prova Emma Flip Bäddmadrass och anpassa din bäddmadrass efter hur din kropp känns dag för dag!

  • Emma Diamond Bäddmadrass 160×200

Emma Diamond är en 8 cm tjock bäddmadrass i premium material som passar perfekt till Emmas egna madrasser, eller andra madrasser i de storlekar som erbjuds. Diamond är en tryckavlastande och temperaturreglerande bäddmadrass som ger optimalt stöd och lyxig komfort hela natten. Diamond Degree-teknologin hjälper dig att hålla dig sval hela natten, medan HRX-skummet formar sig efter din kropp och ger dig den bästa sömnkvaliteten du kan få.

Vill du klicka hem en bäddmadrass 160×200 cm som håller dig sval hela natten?


Klicka hem bäddmadrass 160×200 från Emma

Så vilken bäddmadrass väljer du – Flip eller Diamond? För dig som vill kunna välja är såklart Flip det bästa alternativet, precis som att Diamond är bäst för dig som värderar en jämn temperatur under hela nattens gång. Du kan läsa mer om båda produkterna på Emmas hemsida, samt kontakta deras kundtjänst om du hellre vill ha råd direkt från dem!

Få 5% extra på hela din order hos Emma Madrass med våra exklusiva rabattkod!Till erbjudandet »

Emma erbjuder alltid 100 dagars provsömn på deras produkter, vilket innebär att du kan testa bäddmadrassen i 100 nätter innan du bestämmer dig. Perfekt för dig som verkligen vill hinna känna efter ordentligt.  

Glöm inte bort att ladda ned vår browser extension för att aldrig missa ett aktuella erbjudande hos Emma eller någon annan av dina favoritbutiker. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev för månadsvis uppdateringar! Och slutligen vill du läsa mer kan vi tipsa om våra bloggar Ont i ryggen av Emma Madrass? eller annan madrass? Här är 3 tips att tänka på.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar