Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Fello recension – Det billigare mobilabonnemanget

Flera månader har passerat där vi behövt ransonera våra tillgångar för att ha råd att leva. Eller ja, det kanske är lite väl hårt uttryckt, men vi kan nog alla hålla med om att man inte spenderar pengar lika enkelt idag som man gjorde för ett år sedan. De rådande omständigheterna i världen har skapat en ekonomi som lett till att många får jobba extra eller dubbelt, eller dra in på flera kostnader varje månad för att ha råd att leva. Vi är dock här för att hjälpa dig att göra fler ekonomiskt hållbara val, dels genom att byta ut dina nuvarande tjänster och abonnemang mot billigare alternativ – och på så vis spara några hundralappar varje månad! I dagens inlägg kan ni läsa om vår Fello recension, och vårt tips av ännu en fantastisk leverantör av mobilabonnemang som verkligen erbjuder låga priser!

Fello mobilabonnemang för alla

Fello är en leverantör av mobilabonnemang som grundades efter det att grundaren Lisa kände sig lurad av ett annat mobilabonnemang, som utgav sig för att erbjuda billiga tjänster. När fakturan väl kom fick hon dock en chock, då priset var betydligt mycket högre än vad hon blivit lovad. Hanna tröttnade på dolda avgifter och otydliga villkor, och bestämde sig för att ta saken i egna händer. Tillsammans med brodern, John, startade hon därmed Fello!

Fello värderar frihet och transparens, och de erbjuder idag flera olika abonnemang med schyssta erbjudanden för både studenter, seniorer, barn och vuxna – till riktigt låga priser! De använder sig av samma mobilnät som konkurrenten Telia, men har lyckats driva ned priserna ordentligt.

Fello abonnemang

Så låt oss ta en titt på de olika abonnemang som Fello erbjuder idag!

De abonnemang som Fello erbjuder i dagsläget varierar mellan 2–22 GB per månad, och de erbjuder alltid ett välkomsterbjudande till alla deras nya kunder. Man kan välja mellan två olika erbjudanden, nämligen:

 • Fello erbjudande 1
  • 2 månader halva priset
  • 50 GB extra surf
  • Aldrig bindningstid
  • Behåll samma nummer
  • Spara upp till 25 GB surf per månad
 • Fello erbjudande 2
  • 4 månader halva priset
  • Aldrig bindningstid
  • Behåll samma numme
  • Spara upp till 25 GB surf per månad

De två erbjudandena liknar varandra, men du kan alltså välja om du hellre vill ha flera månader med lägre pris, eller extra surf under din första månad. Oavsett vilket alternativ som tilltalar dig mest får du ett riktigt bra erbjudanden när du byter till Fello mobilabonnemang!

Fello student, senior & barn

Som vi nämnde tidigare har Fello ett antal olika abonnemang att välja mellan, och alla är billiga och erbjuder trevliga funktioner såsom fria samtal och sms, möjligheten att spara surf samt aldrig bindningstid. De erbjuder dessutom extra härliga priser och erbjudanden för studenter, seniorer och barn – något som är uppskattat då dessa grupper ofta lever på betydligt mindre pengar än gemene man.

Ett exempel på deras erbjudanden är studentrabatten, som låter dig som är student över 18 år välja ett abonnemang med mer surf, för ett billigare pris. Abonnemanget “70 GB” ger dig 70 GB surf, fria samtal och sms och ingen bindningstid, för endast 215 kr per månad (med rabatt första månaderna där du enbart betalar 107,5 kr!).

Kan man ha Fello utomlands?

Om du planerar en utlandsresa med ett Fello abonnemang behöver du inte oroa dig – det fungerar precis lika bra där som hemma! Att tänka på är dock att du som betalar ditt abonnemang med bankkort, behöver ta bort spärren för utlandstrafik på din mobiltelefon. Utöver detta kommer ditt abonnemang att fungera precis som vanligt. På Fellos hemsida kan du läsa mer om vanliga frågor, och hitta svar på dina funderingar.

Har Fello app?

I dagsläget har Fello inte någon app som du kan använda, men du hittar “Mina sidor” på deras hemsida som givetvis är mobilanpassad. Du kan även ringa deras kundtjänst om du behöver hjälp med något, eller spana in deras hemsida för att hitta svar på vanliga frågor. 

Fello recension

Så vad tycker vi om Fello?

Som ni kanske vet vid det här laget är vi alltid förespråkare av billigare tjänster och abonnemang. Vi tycker att alla ska kunna njuta av schyssta erbjudanden och kvalitativa tjänster, utan att behöva betala skjortan. Fello mobilabonnemang är perfekta för dig som vill spara in några hundralappar i månaden, och extra bra för dig som student, barn eller senior som kanske har det lite knapert i dessa tider.

Är du intresserad av att teckna ett abonnemang hos Fello? Vi har erbjudandet för dig!Se alla aktuella erbjudanden från Fello »

Vi rekommenderar alla att spana in Fello mobilabonnemang för att se över om ni kan sänka era priser! Gå in på deras hemsida och läsa på om deras olika abonnemang, och byt mobiloperatör redan idag. 

Är du student som letar det bästa mobilabonnemanget för dig? Då kan vi tipsa dig om vår blogg Hallon student – mobilabonnemanget för dig som student samt Hallon student VS Vimla student – vilket mobilabonnemang ska jag välja för fler tips och råd.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll