Lufttrycksvibrator bäst i test (Topp 10)

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på oberoende expertråd och produktrekommendationer från KöpKompassen. Vi har noggrant valt ut en lista av produkter med något för alla, oavsett individuella behov, smaker eller preferenser.

Lufttrycksvibrator bäst i test (Topp 10)
Bäst i test Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Lufttrycksvibrator
Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Lufttrycksvibrator

🏆 Bäst i test: Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit är en populär "två-i-en" vibrator som kombinerar lufttryck och G-punktsstimulans. Med 10 vibrationsmönster och 11 hastigheter ger den användaren mångsidig njutning. Dess eleganta vita och roséguldsdesign skiljer den från andra lufttrycksvibratorer. Idealisk för alla kvinnor och marknadsförd som en produkt med "orgasmgaranti." Den vann även priset "bäst-i-test" i vårt test, vilket stärker dess höga betyg. Med unik funktionalitet och stilfull design anser vi att detta är den bästa lufttrycksvibratorn på marknaden, vilket gör den värdig högsta betyg. Läs mer om produkten

 • 10 vibrationsmönster, 11 lufttryckshastigheter för anpassad stimulans.
 • Vattentålig och chic design som skiljer den från andra vibratorer.
 • Dubbel stimulans för ökad njutning, särskilt uppskattat av kvinnor.
 • Med "orgasmgaranti" – garanterad klimax eller pengarna tillbaka (enligt tillverkaren).
Bäst värde Satisfyer Pro 2 Generation Original Lufttrycksvibrator
Satisfyer Pro 2 Generation Original Lufttrycksvibrator

💰 Bäst värde: Satisfyer Pro 2 Generation

Satisfyer Pro 2 är en banbrytande lufttrycksvibrator som sätter en ny standard för klitorisstimulering. Känd världen över i flera år, erbjuder den avancerad teknik med tryckvågor och pulseringar för en njutning som tar dig till nya höjder. Tillverkad av hudvänligt silikon med en ergonomisk design, passar den perfekt i handen och mot kroppen. Med 11 olika program och prisvärdhet som "bäst värde" i vårt test, är den en kraftfull och tyst partner för intima stunder och perfekt för resor. En klassiker och en mångsidig lufttrycksvibrator som passar de flesta preferenser. Läs mer om produkten

 • 11 program med varierande hastigheter och vibrationsmönster för anpassad njutning.
 • Unikt, patenterat lufttryck som liknar oralsex och kan leda till multipla orgasmer.
 • Skonsam mot klitoris, ger stimulans utan obehag eller överkänslighet, uppskattat av många kvinnor.
Bäst premium Womanizer Premium 2
Womanizer Premium 2

🌟 Bäst premium: Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2, prisad som "bäst premium" i vårt test, är en hyllad lufttrycksvibrator med imponerande design och funktioner. Med den banbrytande Pleasure Air-teknologin och 14 intensitetsnivåer ger den en oemotståndlig njutning. Dess eleganta design och Smart Silence-funktion gör den diskret och energisnål. Autopilot-funktionen tar njutningen till nya höjder, växlar automatiskt mellan intensiteter för optimal stimulans. Womanizer Premium 2 är en ledande lufttrycksvibrator som lever upp till sitt premiumrykte och är det ultimata valet för intensiv njutning. En välförtjänt vinnare i flera utmärkelser och starkt rekommenderad. Läs mer om produkten

 • Spännande funktioner som SmartSilence och AutoPilot ger unika upplevelser, låter vibratorn ta kontrollen.
 • 14 intensitetsnivåer för anpassningsbar njutning under långa sessioner.
 • Ergonomisk och diskret design, perfekt för resor och bekväm användning ensam eller med partner.

Våra 10 bäst i test lufttrycksvibratorer

På jakt efter en ny lufttrycksvibrator? Här går vi igenom några av de främsta lufttrycksvibratorerna baserat på omfattande tester utförda i olika regioner. Upptäck vår bäst-i-test vinnare, vår bäst värde alternativ, samt vår bäst premium rekommendation baserat på vårt omfattande utifrån vårt lufttrycksvibrator bäst i test. Förutom våra toppval lyfter vi fram modeller som överträffar våra kriterier och som vi varmt rekommenderar.

Bäst i test
1
Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Lufttrycksvibrator

Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit

4.9
★★★★★
 • Material: Silikon + ABS
 • Program/Hastigheter: 11 + 10
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit är en så kallad “två-i-en” kombinerad lufttrycksvibrator och G-punksvibrator. Den är en stor favorit bland många kvinnor på grund av den här unika kombinationen, som låter dig välja kombinera klitorisstimulans med G-punktsstimulans, och därmed öka njutningen enormt mycket. Den här lufttrycksvibratorn erbjuder hela 10 olika vibrationsmönster att välja mellan, och den har även 11 olika hastigheter som du kan skifta mellan. Olika hastigheter i lufttrycket för att du själv kan välja hur intensiv stimulans du vill ha! Förutom dess många funktioner har den även en stilren design i vitt och roséguld, något som ger den en mer chic och modern look, till skillnad från andra lufttrycksvibratorer.

Den här lufttrycksvibratorn passar bra för i princip alla kvinnor, då den låter dig uppleva maximal njutning i en och samma produkt. Den marknadsförs dessutom som en bra produkt för kvinnor som har svårt att nå orgasm, och anses ha “orgasmgaranti” – det om något är skäl nog för ett riktigt högt betyg. Vi anser att det här är den bästa lufttrycksvibratorn på marknaden just nu och ger den därmed högsta betyg, på grund av sin mångsidighet, snygga design och härliga funktioner!

  Fördelar

 • Kommer med 10 vibrationsmönster och 11 lufttryckshastigheter som låter dig reglera hastighet och vibration baserat på preferens.
 • Har en vattentålig och chic design som särskiljer den från andra vibratorer.
 • Erbjuder dubbel stimulans för maximal njutning, något som är uppskattat av kvinnor som anser att de har lättare att uppnå klimax med dubbel stimulans.
 • Säljs med “orgasmgaranti”– vilket innebär att du i princip är garanterad klimax eller pengarna tillbaka (ord från tillverkaren).

  Nackdelar

 • Vissa kvinnor föredrar enbart stimulans på klitoris, vilket inte går att välja med den här modellen, då man endast kan använda lufttrycksvibratorn samtidigt som g-punktsstimuleraren.
 • Om du letar efter en smidig och kompakt lufttrycksvibrator kanske det här inte är rätt val för dig.

  Erbjudande –

Bäst premium
2
Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2

4.8
★★★★☆
 • Material: Silikon + ABS
 • Program/Hastigheter: 14
 • Uppladdningsbar: Ja (120 minuter för full laddning som räcker 3 timmar)
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

Womanizers Premium 2 är en otroligt populär lufttrycksvibrator som vunnit flera utmärkelser för sin goda design och sina funktioner! Det är en lufttrycksvibrator som tar njutning till en helt ny nivå med sin banbrytande teknologi och en touch av lyx. Den här eleganta lufttrycksvibratorn använder sig av Womanizers egen, patenterade “Pleasure Air-teknologin” för att skapa en oemotståndlig upplevelse. För att skräddarsy din njutning erbjuder den här lufttrycksvibratorn hela 14 olika intensitetsnivåer att välja mellan, vilket innebär att du har full kontroll över din njutning. Den erbjuder dessutom en så kallad “Smart Silence-funktion” som bonus, vilket innebär att lufttrycksvibratorn endast aktiveras när den är i kontakt med din hud. Detta gör den både diskret och energisnål.

Det mest imponerande med Womanizer Premium 2 är dess autopilotfunktion som tar din njutning till en ny dimension. Med Autopilot-mode kan du helt enkelt luta dig tillbaka och överlåta kontrollen till Womanizer. Den växlar automatiskt mellan intensitetsnivåer i ett eget, uträknat mönster som är utformat för att ge dig intensiv njutning. Womanizer har sedan länge varit ett varumärke att räkna med när det kommer till lufttrycksvibratorer, och Premium 2 är inget undantag. Det här är den optimala lufttrycksvibratorn för dig som vill ha, ja, premiumvalet! En enorm tumme upp från vårt håll.

  Fördelar

 • Spännande funktioner såsom SmartSilence och AutoPilot ger en ny upplevelse utöver det vanliga och låter dig upptäcka nya sensationer, då vibratorn själv tar kontrollen.
 • Erbjuder 14 olika nivåer av intensitet som låter dig trappa upp eller ned vibrationerna beroende på vad du föredrar – perfekt för långa sessioner av njutning.
 • Ergonomisk design med diskret utseende gör den både enkel att ta med på resan, och bekväm att använda oavsett om du är ensam eller med en partner.

  Nackdelar

 • Den är tämligen mycket dyrare än andra liknande modeller vilket gör att den inte passar allas budget. Dess många funktioner och prestanda väger dock upp och gör produkten till ett premiumval.

  Erbjudande –

Bäst värde
3
Satisfyer Pro 2 Generation 2 Original Lufttrycksvibrator7

Satisfyer Pro 2 Generation

4.7
★★★★☆
 • Material: Silikon + ABS
 • Program/Hastigheter: 11
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja (dusch i upp till 30 minuter)
 • Appstyrning: Nej

Satisfyer Pro 2 är en enastående lufttrycksvibrator som sätter en helt ny standard för klitorisstimulering. Det var en av de första lufttrycksvibratorerna på marknaden, och har uppmärksammats av kvinnor världen över under flera år. Med sin avancerade teknik som använder tryckvågor och pulseringar, garanterar den en njutning som tar dig till helt nya höjder! Lufttrycksvibratorn är tillverkad av hudvänligt silikon och har en ergonomisk design som passar perfekt i din hand och mot din kropp. Den erbjuder 11 olika program att välja mellan, vilket ger dig en mängd alternativ att utforska, oavsett dina preferenser. Den är dessutom snäll mot klitoris, och ger inte överkänslighet eller obehag då den inte vidrör klitoris direkt. Satisfyer Pro 2 erbjuder alltså kraftfull stimulering samtidigt som den är tyst som en mus, vilket gör den till en diskret partner för dina mest intima stunder – och en perfekt resekompanjon när du är på språng!

En annan fördel med den här lufttrycksibratorn är att den är väldigt prisvärd, vilket gör den tillgänglig för de flesta! Det här är en slags “holy grail” av lufttrycksvibratorer för oss och för många fler. Vi kan nästan garantera att 90% av alla kvinnor äger just den här modellen. Det är en klassiker, och en riktigt bra lufttrycksvibrator för alla preferenser.

  Fördelar

 • Den erbjuder 11 olika program som låter dig variera mellan såväl olika hastigheter och vibrationsmönster, vilket kan vara fördelaktigt för dig som föredrar vibrationer i olika mönster eller att kunna trappa upp och ned på hastigheten.
 • Har ett unikt och patenterat lufttryck som enligt många användare påminner om oralsex och som kan ge dig multipla orgasmer under en och samma session.
 • Är skonsam mot klitoris och ger stimulans utan att skapa obehag eller överkänslighet, vilket många kvinnor värderar högt då de vill kunna njuta utan att riskera ömhet eller irritation.

  Nackdelar

 • Batteriet kan försämras en aning med tiden, vilket gör att den måste laddas oftare eller längre. Detta innebär att produktens livslängd kan vara avsevärd kortare än andra, likvärdiga produkter.

  Erbjudande –

4
LELO Sila Lufttrycksvibrator

LELO Sila

4.5
★★★★☆
 • Material: Extra mjukt silikon
 • Program/Hastigheter: 8
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

Sila är en lufttrycksvibrator från LELO som använder sig av soniska vågor för att stimulera klitoris! Det här är en liten och nätt lufttrycksvibrator, som går att beställa hem i flera olika färger, för dig som vill ha en personlig och unik produkt. Sila använder sig som sagt av soniska vågor, vilket gör att den är lite svagare än andra lufttryckvibratorer. Det finns dock många kvinnor som föredrar en lite svagare stimulans, vilket gör den här modellen till ett perfekt val! Den här lufttrycksvibratorn erbjuder 8 olika hastigheter att välja mellan, som gör att du kan trappa upp eller ned vibrationerna beroende på dina preferenser. Den är givetvis också vattentät, och har ett praktiskt lås som gör att den inte slår på eller av sig själv oväntat. Den är enkel att använda, och dess mindre storlek gör den till en perfekt lufttrycksvibrator att ta med sig på resande fot!

Vi har valt att ge Sila ett högt betyg på grund av sin snygga, ergonomiska design, sin unika teknologi och faktumet att det är ett bra alternativ för nybörjare, eller de som kanske vill ha en lite mildare lufttrycksvibrator att använda. Om du är osäker på var du ska börja när du letar efter en lufttryckvibrator, är det här definitivt en produkt att spana in!

  Fördelar

 • Unik, diskret design som finns i olika färger och som är enkel att ta med sig utan att någon lyfter på ögonbrynen. En perfekt resepartner som i princip passerar obemärkt.
 • En lite snällare lufttryckvibrator som även passar nybörjare, på grund av det lite mindre intensiva lufttrycket.
 • Använder soniska vågor, en unik teknologi som pulserar med hjälp av ljudvågor och på så vis känns annorlunda mot andra lufttrycksvibratorer på marknaden.

  Nackdelar

 • Kan vara lite för “tam” för erfarna användare, då lufttrycket som sagt inte är lika intensivt. Om du föredrar ett starkare tryck rekommenderar vi en annan produkt.
 • Inte lämplig för dig som är på en tight budget.

  Erbjudande –

5
Tracy's Dog Pro 2 Klitorissugande Vibrator

Tracy's Dog Pro 2

4.4
★★★★☆
 • Material: Silikon
 • Program/Hastigheter: 10 + 10
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej, men fjärrstyrning via fjärrkontroll

Dubbel stimulans för extra njutning? Det är vad du får med Tracy’s Dog! En två-i-ett lufttrycksvibrator och G-punktstimulator som är designad för optimal njutning. Det här är en spännande produkt som bjuder på härliga stunder ensam, eller tillsammans med en partner. Den har en klassisk lufttrycksvibrator, samt en g-punktstimulator med inbyggda räfflor som skapar en härlig känsla. Lufttrycksvibratorn kommer med 10 olika vibrationsmönster, samt 10 hastigheter att välja mellan.

Det unika med den här produkten är att den dessutom kommer med en fjärrkontroll, som låter dig styra den på avstånd. På så vis kan du låta din partner ta kontrollen och ge dig ut på en spännande upplevelse du sent kommer att glömma. Den här produkten får ett väldigt högt betyg av oss, på grund av sin unika design och många fantastiska funktioner. Ett måste för dig som vill ha det bästa av det bästa, eller för dig som bara vill kunna upptäcka nya njutningar tillsammans med en partner.

  Fördelar

 • Erbjuder möjligheten att styras via fjärrkontroll ensam eller tillsammans med en partner, vilket är en bra funktion för dig i förhållande som vill testa nya upplevelser där du lämnar kontrollen helt.
 • Kombinerar klitoris- och g-punktstimulans för maximal njutning. Detta är något som uppskattas av kvinnor som föredrar att kombinera stimulans för att uppnå klimax.
 • G-punktsstimulatorn har en krökt form med inbyggda räfflor, och är designad för att skapa en så bra känsla som möjligt även på den penetrerande delen av vibratorn.

  Nackdelar

 • Inte lämplig för dig som endast vill ha en lufttrycksvibrator som enbart stimulerar klitoris, då den inte kan användas för klitoris separat.

  Erbjudande –

6
Satisfyer Pro 2 Generation 3

Satisfyer Pro 2 Generation 3

4.3
★★★★☆
 • Material: Silikon
 • Program/Hastigheter: 7 + 3
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Ja

Satisfyer är ett stort namn på marknaden och deras Pro 2 Generation 3 är ännu en otrolig lufttrycksvibrator från deras arsenal! Det här är en innovativ nyhet bland deras produkter som bjuder på 7 olika vibrationsmönster med 3 olika hastigheter att välja mellan. I grund och botten fungerar den ungefär som Satisfyer Pro 2, men den har en funktion som vi verkligen vill belysa – appstyrning! Med den tillhörande appen kan du designa egna vibrationsmönster eller låta din partner styra lufttrycket åt dig. En perfekt leksak för långdistansförhållanden, eller vad säger ni?

Den här lufttrycksvibratorn har ännu en spännande funktion, nämligen det utbytbara huvudet! Du kan dels använda dig av det vanliga sughuvudet, dels Liquid Air-huvudet, som bjuder in till spännande, nya sensationer med trummande njutningar. Vi älskar Satisfyer, och den här lufttrycksvibratorn är ännu en favorit hos oss. Mycket bra!

  Fördelar

 • Erbjuder två olika sughuvuden som ger dig två olika känslor, vilket kan vara trevligt om du gillar att variera din upplevelse.
 • Kan styras via app där du kan skapa egna vibrationsmönster baserat på dina behov, något som låter dig skapa en optimal “session” baserat på vad just du gillar – hur många olika som helst!
 • Det här är ett budgetvänligt alternativ för en så pass avancerad lufttrycksvibrator, något som är fördelaktigt för dig som inte vill spendera enorma summor.

  Nackdelar

 • Har inte lika många hastighetsval som andra produkter från samma märke, vilket gör att du inte kan trappa upp eller ned hastighet och vibration på samma sätt som andra produkter låter dig göra.

  Erbjudande –

7
ROMP Shine9

ROMP Shine

4.1
★★★★☆
 • Material: Silikon + ABS
 • Program/Hastigheter: 10
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

Shine är en lufttrycksvibrator från ROMP som erbjuder intensiv stimulans tack vare Pleasure Air™-teknologi! ROMP är ett varumärke som tror på att göra avancerade och innovativa sexleksaker tillgängliga för alla, och Shine är en del av deras stora utbud. Det här är en lufttrycksvibrator som erbjuder 10 olika nivåer av intensitet, som låter dig styra din njutning helt och hållet baserat på dina preferenser. Den är vattentät, och styrs med hjälp av två knappar för enkel och tillgänglig användning. Lufttrycksvibratorn är dessutom ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand, och en full laddning räcker i 45 minuter.

Vi anser, precis som ROMP, att njutning ska vara tillgängligt för alla, och vi älskar därför den här produkten och dess budgetvänliga pris! Den fungerar minst lika bra som andra, dyrare produkter, och ger dig precis vad du behöver – i en billigare förpackning. Heja ROMP!

  Fördelar

 • Det här är en lufttrycksvibrator som är tillverkad för att vara tillgänglig för alla, både när det kommer till budget och till användning, mycket på grund av den ergonomiska utformningen.
 • Vibratorn använder den patenterade Pleasure Air™-tekniken som, enligt tillverkaren, garanterar orgasmer varje gång. En stor fördel för kvinnor som normalt sett har svårt att nå klimax.
 • Handtaget är tillverkat i mjukt silikon med en praktisk form som gör den enkel att hantera oavsett om du använder den solo, eller tillsammans med en partner.

  Nackdelar

 • Det här är en enklare modell av lufttrycksvibrator som kanske inte uppfyller allas behov vad gäller olika hastigheter eller funktioner, något som kan vara bra att känna till om du vanligtvis föredrar en mer avancerad modell.

  Erbjudande –

8
Sinful French Kiss Uppladdningsbar Vibrator

Sinful French Kiss

4.0
★★★★☆
 • Material: Silikon
 • Program/Hastigheter: Specificeras ej
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

French Kiss är en liten och nätt lufttrycksvibrator från Sinful som bjuder på en unik funktion som många andra vibratorer inte har – en liten tunga! Den har samma unika lufttryck som andra modeller, men den har dessutom en extra flik som, i takt med lufttrycket, kittlar klitoris och skapar en extra liten stimulans. Det här är en lufttrycksvibrator som tar sig till nästa nivå, bland annat tack vare sin ergonomiska design och sina funktioner. Förutom tungan, erbjuder den dessutom flera olika vibrationsmönster, och kan användas dels för att stimulera klitoris, dels för att kittla bröst eller andra erogena zoner.

Det här är en unik lufttrycksvibrator som är perfekt att ta med sig på språng tack vare sin storlek. Den kan användas både solo och tillsammans med partner, och är enligt oss en perfekt medspelare i ett förspel. Om du letar efter en ny och spännande variant av lufttryckvibrator som har det där lilla extra, är det här verkligen en produkt för dig!

  Fördelar

 • Den lilla tungan simulerar känslan av oralsex, något som många kvinnor anser fördelaktigt då de föredrar den typen av stimulans. Tungen kan dessutom användas på olika delar av kroppen, till exempel bröst eller andra erogena zoner.
 • Den har en diskret och kompakt design som knappt ser ut som en vibrator över huvud taget, med ergonomiskt handtag som dessutom enkelt kan tas med på resande fot.

  Nackdelar

 • Den lilla “tungan” är stundvis inte för alla, speciellt de som kanske är väldigt känsliga eller föredrar “vanliga” lufttrycksvibratorer.
 • Den erbjuder inte olika hastigheter vilket är en nackdel för många då man inte kan reglera hur snabbt vibrationerna kommer, och därmed inte kunna välja hur intensiv stimulansen ska vara.

  Erbjudande –

9
LELO Sona Lufttrycksvibrator

LELO Sona

3.8
★★★☆☆
 • Material: Silikon + ABS
 • Program/Hastigheter: 7 + 3
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Nej

LELO är ett varumärke som tagit lufftrycksvibratorer till nästa nivå genom att använda soniska ljudvågor som stimulationskälla. Sona är en av deras lufttrycksvibratorer, som är älskad av mängder av användare. Den här lilla lufttryckvibratorn har en snygg design med ett ergonomiskt handtag och ett väldesignat gränssnitt (den har till och med vunnit ett designpris) som gör den enkel att använda, 8 olika program att välja mellan, och en unik teknologi som skapar magi för din njutning. Förutom detta är produkten även vattentät, och säljs till ett relativt bra pris trots sina innovativa funktioner.

Soniska ljudvågor är en ny teknik som gör att du aldrig kommer att uppleva överkänslighet eller ömhet på och runt om klitoris längre, utan bara njuta av, ja, njutningen! Vi vet att många kvinnor letar efter “ömma” sexleksaker, och det här är definitivt en att räkna med. Ett perfekt val för dig som letar efter nya sensationer.

  Fördelar

 • Den lilla tungan simulerar känslan av oralsex, något som många kvinnor anser fördelaktigt då de föredrar den typen av stimulans. Tungen kan dessutom användas på olika delar av kroppen, till exempel bröst eller andra erogena zoner.
 • Den har en diskret och kompakt design som knappt ser ut som en vibrator över huvud taget, med ergonomiskt handtag som dessutom enkelt kan tas med på resande fot.

  Nackdelar

 • Den lilla “tungan” är stundvis inte för alla, speciellt de som kanske är väldigt känsliga eller föredrar “vanliga” lufttrycksvibratorer.
 • Den erbjuder inte olika hastigheter vilket är en nackdel för många då man inte kan reglera hur snabbt vibrationerna kommer, och därmed inte kunna välja hur intensiv stimulansen ska vara.

  Erbjudande –

10
Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd Lufttrycksvibrator

Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd

3.7
★★★☆☆
 • Material: Silikon
 • Program/Hastigheter: Finns och kan skapas oändligt många i appen
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Appstyrning: Ja

Om du letar efter en lufttrycksvibrator med tillhörande app är det här en produkt att spana in! Satisfyer Curvy 1 är en spännande produkt från välkända varumärket Satisfyer, som bjuder in till nya upplevelser tack vare den tillhörande appen! Något som fångade våra ögon direkt hos den här produkten var dess design och användarvänlighet. Till skillnad från Satisfyers andra produkter erbjuder den här lufttryckvibratorn en unik, kurvad form som ligger otroligt bra i handen. Den bjuder dessutom på hur många olika vibrationsmönster som helst i appen, och kan givetvis även styras av någon annan, oavsett var de är! Du kan till och med anpassa vibrationsmönstret efter musik, eller skapa helt egna mönster baserat på vad just du gillar.

Förutom app och funktioner har den här produkten dessutom ett väldigt bra sughuvud kantat av mjukt silikon, som fungerar väldigt bra mot huden. Det är en otroligt bra produkt som vi varmt kan rekommendera. Den är dock bäst tillsammans med appen – så använd gärna de två tillsammans för optimal upplevelse.

  Fördelar

 • Lufttrycksvibratorn kommer med en tillhörande app som låter dig skapa mängder av nya, personliga vibrationer och hastigheter baserat på dina preferenser.
 • Den har en ergonomisk design som ligger bra i handen och är enkel att styra, såväl med app som utan, med hjälp av enkla knappar.
 • Appen kan användas av en annan person på en helt annan plats, vilket gör den till en suverän produkt för par i långdistansförhållanden.

  Nackdelar

 • Den är praktiskt taget designad för att användas uteslutande med app. Produkten kan användas utan appen, men förlorar mycket av sin charm och sina funktioner.

  Erbjudande –

Sammanfattning av lufttrycksvibrator bäst i test

Produktnamn Betyg Pris Återförsäljare
1. Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit (Bäst i test) 4.9/5 343 kr
2. Womanizer Premium 2 (Bäst premium) 4.8/5 1,695 kr
3. Satisfyer Pro 2 Generation (Bäst värde) 4.7/5 369 kr
4. LELO Sila 4.5/5 1,340 kr
5. Tracy's Dog Pro 2 4.4/5 749 kr
6. Satisfyer Pro 2 Generation 3 4.3/5 449 kr
7. ROMP Shine 4.1/5 569 kr
8. Sinful French Kiss 4.0/5 699 kr
9. LELO Sona 3.8/5 569 kr
10. Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd 3.7/5 302 kr

Köpguide: Lufttrycksvibrator bäst i test

Sexleksaker är en viktig del av många människors vardag. Vare sig man använder dem privat eller tillsammans med partners, finns det många som drar fördel av dessa produkter. De kan hjälpa till att förbättra sexlivet, samtidigt som de kan förbättra din egen relation till din kropp och din intimitet. Lufttrycksvibratorer har exploderat i popularitet under de senaste åren, och är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden. Det är en tillgänglig och lättanvänd sexleksak som experter rekommenderar alla att testa. Så varför är lufttrycksvibratorer så bra, hur fungerar de och vad ska man tänka på om man vill testa en? Vi har tagit fram en heltäckande köpguide, samt en FAQ-del där vi berättar mer om produkten samt vad du behöver veta innan du köper en.

Vad är en lufttrycksvibrator?

Så vad är då en lufttrycksvibrator? Det är en sexleksak som använder en speciell teknik, lufttryck, istället för de traditionella vibrationerna som andra vibratorer använder. Den första lufttrycksvibratorn kom ut på marknaden 2014, från märket Womanizer (om du vill läsa mer om deras produkter har vi gjort en recension av dem här). Företagets grundare studerade hur det kvinnliga könet fungerade, och vilken form av stimuli som faktiskt fungerade bäst. Efter noggranna studier kom man på den revolutionerande “Air Pleasure”-tekniken, som använder sig av lufttryck för att stimulera klitoris. Sedan dess har mängder av andra företag hakat på trenden och idag finns det ett otroligt brett utbud av lufttrycksvibratorer på marknaden, i alla olika modeller och prisklasser. Det har blivit en enormt hyllad produkt världen över på grund av att den är designad för kvinnors sexuella njutning, något som det inte alltid läggs så mycket fokus på i världen av sexleksaker.

Lufttrycksvibratorn och tekniken bakom den designades och uppfanns tack vare noggrant genomförda studier, som vi nämnde tidigare. Anledningen till att man testade olika typer av vibrationer och dess effekter var på grund av att många kvinnor upplevde att vanliga vibrationer orsakade överkänslighet eller smärta runt klitoris. En vibrator med hög effekt kunde snarare göra att man fick ont, eller tappade delar av känseln i nerverna runt klitoris. Lufttrycket däremot, ger en mer lätt och omsorgsfull vibration som snarare ökar känseln och låter dig njuta av vibrationerna längre och oftare. De flesta lufttrycksvibratorer rör inte ens klitoris vid användning, utan stimulerar området vid och runt om med hjälp av det innovativa lufttrycket, för att främja njutning och orgasmer.

Olika typer av vibratorer

Som vi nämnde finns det många olika typer av lufttrycksvibratorer. Bland annat följande:

 • “Standard”-modellen: Har oftast bara ett huvud med ett munstycke som används på klitoris.
 • Kombinerad lufftrycksvibrator och G-punktsstimulator: Dessa modeller kombinerar lufttrycket på klitoris med en g-punksvibrator, vilket gör att du kan få dubbel stimulans – något som många kvinnor gärna vill ha för att uppnå klimax.
 • Fjärrstyrda/appstyrda lufttrycksvibratorer: Många varumärken satsar dessutom nu för tiden på fjärrstyrda, eller appstyrda, lufttrycksvibratorer. Det vill säga vibratorer som går att styra med hjälp av fjärrkontroll eller app. Det är ett bra sätt för par i distansförhållanden att kunna njuta av ett aktivt sexliv, trots att de inte är tillsammans hela tiden. Vi har skrivit en artikel om just fjärrstyrda vibratorer, som du kan läsa mer om här! I den artikeln finns det både information om vanliga vibratorer, och lufttrycksvibratorer.

Förutom detta finns det dessutom duschmunstycken med lufttrycksvibrator, samt mängder av andra modeller. Det breda utbudet är optimalt för kvinnor då man själv kan välja den typ av vibrator som erbjuder just det stimuli som fungerar för en själv. Om du är osäker på vilken modell du ska börja med kan vi varmt rekommendera att ta en titt på vår topp 10 lista längre upp på sidan, för att hitta ett brett urval av kandidater.

Fördelar med lufttrycksvibrator

Det finns i princip bara fördelar med att använda sig av lufttrycksvibratorer.  Många företag, bland annat Womanizer och Satisfyer, utför regelbundet studier som påvisar att lufttrycksvibratorer har en mycket högre kundnöjdhet än vanliga vibratorer. Några av fördelarna med lufttrycksvibratorer är:

 • Lufttrycket fungerar överlägset bättre för kvinnor än andra typer av vibrationer, både enskild samt i kombination med annan stimuli.
 • Lufttryckstekniken är skapad och utformad efter klitoris, och har därför en mycket större chans att ge dig den stimulans du behöver
 • Lufttrycksvibratorer är oftast utformade för att ligga bättre i handen än andra vibratorer.
 • Lufttrycket riskerar inte att skada eller skapa irritation på klitoris, till skillnad från starka vibrationer från andra vibratorer.

Lufttrycksvibratorer är dessutom ett bra val av sexleksak att implementera såväl privat som i samlag, då de kan förbättra stimuli och ge en bättre upplevelse för såväl kvinna som man (Yes, det finns såklart även sexleksaker för män som använder lufttryckstekniken).

Vanliga vibratorer vs lufttrycksvibratorer

Så varför ska man välja en lufttrycksvibrator över en vanlig vibrator? Som vi nämnde tidigare finns det studier som visar att lufttryck är den mest effektiva metoden för kvinnor att nå klimax. Det gäller såklart inte alla, men en överväldigande majoritet. Många kvinnor upplever dessutom att vanliga vibratorer kan skada ömhet eller göra så att man tappar känseln runt om klitoris. Detta är såklart ingenting som ska hända, men det är trots allt en vanlig biverkning av för starka vibratorer. Lufttrycksvibratorn däremot använder sig av mildare vibrationer som ändå är mer effektiva för njutningen.

Om du har testat att använda vanliga vibratorer eller andra sexleksaker och känner att de inte gör tricket för dig, kan det vara en bra idé att prova en lufttrycksvibrator istället. Den går att använda ensam, eller tillsammans med en partner, och kan verkligen förhöja njutningen mer än vad man kan tro. Vi rekommenderar att testa någon av produkterna som vi rekommenderat ovan till att börja med! Läs på om hur de fungerar och välj en modell som verkar passa dig, baserat på dina preferenser. Vi kan nästan garantera att du inte kommer att bli besviken!

Lufttrycksvibrator för män

Ja, du hörde rätt! Det finns även lufttrycksvibratorer för män. De kommer i olika former och modeller. De vanligaste modellerna är så kallade onanihjälpmedel som använder sig av lufttryck för att skapa en sugande känsla på könet vid onani. Det finns både som större modeller, samt mindre wands som man kan använda under onani. Satisfyer är ett varumärke som lagt stort fokus på att skapa likvärdiga produkter för män, som de gjort för kvinnor. Deras produkter för män har fått enorm spridning och har väldigt goda omdömen bland återförsäljare och kunder.

Vanliga frågor efter vårt lufttrycksvibrator bäst i test


Hur fungerar lufttrycksvibrator?

Lufttryckvibratorer använder sig av lufttryck istället för vanliga vibrationer för att stimulera klitoris. Lufttrycket skapar en “sugande” känsla, som enligt studier förhöjer njutningen och underlättar för kvinnor som vanligtvis har svårt att nå klimax. Beroende på vilket märke du vill beställa från kan tekniken fungera på olika sätt, och vibratorn kan dessutom vara utrustad med fler funktioner. Det är bland annat vanligt att lufttrycksvibratorer även har en G-punktstimulator, går att styra via app eller kommer i mindre eller större format.


Hur använder man en lufttrycksvibrator?

Majoriteten av alla lufttrycksvibratorer har ett munstycke där lufttrycket “kommer ut” ifrån. När man använder vibratorerna sätter man munstycket över klitoris, och slår på vibratorn för att hitta en inställning som passar bra för ens egna önskemål. Man behöver inte använda glidmedel eller andra hjälpmedel, men på vissa modeller kan det förhöja känslan. Beroende på modell kan de användas på olika sätt, men i regel behöver du som användare inte göra mer än att hålla vibratorn i önskad vinkel och justera tryck eller inställningar beroende på vad som känns bäst.

Idag erbjuder lufttrycksvibratorer nästan alltid olika vibrationsmönster och hastigheter. Det ger dig bättre kontroll över vibrationerna, och låter dig ändra på inställningarna fram och tillbaka under sessionen för att få en så bra upplevelse som möjligt. På så vis kan du börja långsamt, trappa upp, trappa ned, eller styra din upplevelse precis som du vill!


Vilken lufttrycksvibrator bör man köpa?

Det finns väldigt många olika lufttryckvibratorer på marknaden och vilket just du ska köpa är såklart upp till dig och dina önskemål. För många räcker det med en “standardmodell”, medan andra hellre vill ha en kombinerad klitoris- och G-punktsstimulator. Om du är osäker på vad som fungerar bäst för dig kan du alltid beställa hem en standardmodell och testa dig fram. Vi har skrivit en recension om en populär modell, Satisfyer Pro 2, som du hittar här. De flesta (dock inte alla) kvinnor vet i förväg vilken stimulans som fungerar bäst på dem – och de flesta blir glatt överraskade av lufttrycksvibratorer.

Att lära sig vad man själv tycker om och vilken typ av stimulans som fungerar bäst för en själv är något som man bara kan ta reda på själv. Om du vill ha lite hjälp på traven kan du dock läsa recensioner på olika produkter för att se vad andra tycker. I vissa fall kanske någon recensent beskriver sina preferenser, och har du tur kanske du kan känna igen dig och hitta en produkt som fungerar även för dig!

Testkoordinator & skribent:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Liknande köpguider och recensioner